22 februari 2010

Hej

Nagra dagar sedan jag skrev nagonting har....orkar inte helt enkelt :p hehe
De senaste tre dagarna har vi umgatts med Lili och Rebecca.

De kom i lordags och vi motte upp de inne i stan(mong kok). Vi shoppade forsta dagen och gick sedan pa bio och sag 14 blades med Donnie Yen och Zhao Wei - en kinesisk film som utspelar sig runt 1890talet.

Pa sondagen(igar) sa akte vi over till Hong Kong (det ar uppdelat i tre delar - Hong Kong, Kowloon och New territories, vi bor pa Kowloon) och upp till Victoria peaken och Madame tussauds. Kollade runt lite och sedan akte vi tillbaka till Mong kok och shoppade :P haha Stackars Adde fick sta ut med det i nagra timmar. Det var egentligen tankt att i skulle till Lan Kwai Fong(bargatan) men fotterna varkte pa alla och det var skont att fa vila dem nar vi antligen fick komma hem.

Idag blev det shopping igen, samma stalle :P haha Vi kollade pa bio - 72 tenants nagonting...en komedi med manga tvb-kandisar med och min favorit i huvudrollen - Jacky Cheung.
Den var valdig rolig, far se om den nagon gang.
Efter bion gick vi runt lite i stan och efter det sa vi hejda till tjejerna for de ska aka till Thailand imorgon sa traffar inte de forran vi ar hemma.


Vi har nagra dagar kvar i Hong Kong, tva dagar typ. Pa torsdag ska vi aka till Macau igen for pa fredag flyger vi darifran till Vietnam. :) Det blir sooool!
Just det, har ju varit ganska kallt har men det har blivit mycket varmare, idag var det nog 20+ grader. Skont att bara behova ga runt i en tunn jacka och ballerinaskor.

Orkar inte lagga in nagra bilder nu sa kanske blir bilder imorgon eller sa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar