30 december 2008

Julen + Göteborg

Det börjar bli allt större och större mellanrum mellan mina inlägg har jag märkt...!
Men, har inte känt för att blogga. Fast nu tänkte jag skriva lite om vad som har hänt.

Dagen innan julafton så var det asiatfest i GK. Skulle egentligen inte gått på den eftersom vi ändå skulle till Gbg på en annan asiatfest men vi gick ändå. Alla hade kul så det blev ju lyckat! Det dåliga med festen vad dj:n. Han som de marknadsför som såååå bra! Han har spelat för Busta Rhymes o blablbla.,...han är INTE bra iaf. enligt mig och mina vänner. Ska inte gå på fester med honom mer iaf...
Älskling fick i sig lite föör mycket och var bakis på självaste julafton! Haha ett tag iaf.

Julafton började vi med att öppna våra klappar.. Jag fick pengar av min mamma, en digitalkamera av älskling och tvål och duschcreme av min syrra. Älskling fick en jacka, ett par skor och en rakapparat av mig..
Eftersom det var julafton så blev det släktmiddag hos oss som vanligt. Det var väl trevligt...lite segt kanske men jaja..

Sen så var det dags för mellandagsrean på annandag jul. Jag mötte upp SJ inne i stan kl. 11 något...hon var redan framme strax efter tio men hon körde in så...
Vi gick runt i timmar, åt en sen lunch i Jensen och fortsatte sedan shoppingen. Och jag spenderade tusenlappar på den shoppingen...! Fattiiig blev jag! Kommer faktiskt inte på nu vad jag köpte för något..!

På lördagen var det dags för vår Göteborgsresa...Vi åkte innan tolv och kom fram runt fem. Checkade in på hotellet som var fint! Glömde ta bilder men bodde iaf. på Grand Hotel Opera som ligger mitt inne i stan. Vi hade bokat rum i den gamla delen av hotellet(eftersom de har byggt om) men fick nya rum istället! :)
Första kvällen gjorde vi inte så mycket, spelade biljard, besökte casinot snabbt.
Andra kvällen så var det dags för festen men på dagen så shoppade vi först. Eller ja...gick runt i den lilla staden innan det stängde. Sen så gick vi hem och sov en stund innan det var dags att fixa iordning oss och förfesta på hotellet för att sedan gå vidare till festen. Det var en roligt kväll och älskling blev full även denna gång...
Alla hade roligt även denna gång...tror jag. Jag hade kul iaf. men mina fötter hade inte det...haha..
Glömde ta bilder!! Så typiskt haha, nu när jag äntligen har en kamera igen så glömmer jag ta bilder...SL tog iaf. lite bilder från förfesten...aja det får väl bli minnen i huvudet istället.

Imorgon är vi bjudna av älsklings arbetskompis och min kusin...får se hur det blir. Vill även fyra av raketer och sådant hemma som vi alltid gör. Blir annars bara farsan och min lillebror, känns lite som att jag överger de eller något....men vi får se hur det blir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar