20 september 2010

Ny vecka, nya utmaningar!

Ja just det, fixade ihop hyllan och den står fint här bredvid mig nu. :)
Tänkte ju visa hur det ser ut också men jag hade så bråttom i lördags att jag inte hann ta några bilder, och sen så har jag varit upptagen med annat att jag inte hann blogga heller...eller snarare orkade inte blogga..! Men tar o lägger upp bilder på det senare.

I lördags så var vi på karaoke, efter det så åkte vi till casinot och spelade lite där...som vanligt..! Inte bra det här, har varit där ganska ofta på sista tiden...

Igår hände nog ingenting tror jag? Men det kändes ändå inte som en typisk söndag för mig för även om jag är ledig nu så brukar söndagarna kännas! Men men..

Ja nu är vi här, måndag och ny vecka med nya utmaningar som det står på rubriken.
Mina utmaningar är att fixa all tvätt som fortfarande inte är avklarat!! Det tar ju tid för kläderna att torka som sagt och vi har MKT kläder och därför måste jag sortera och slänga en del samtidigt....vilket jobb alltså! Haha, men det är ganska kul o framförallt avslappnande....(säger jag nu men kommer ångra mig inom en snar framtid) Men det känns bra att få ordning på allt. Det är DEN känslan som jag gillar...

Men men nu måste jag börja stryka kläder, hatar att stryka kläder!!! (men det är ju så jävla fint med kläder som måste strykas!)

So long...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar