03 oktober 2010

Dagens fjortisbild



Är i Göteborg nu, kom hit i fredags. Var framme vid nio och körde till hotellet för att lämna bagaget och ville samtidigt fräscha upp mig lite med Adde stressade mig så hann knappt. Åkte ut till en restaurang på Linné som ägs av en kompis till älsklingen. Vi var nog tio pers. Satt där och hade det trevligt, åt mat och började dricka. Satt där till ett-två och sedan drog vi vidare till Park Lane, en av Göteborgs bättre uteställen. Efter ett tag blev Adde så full så vi åkte tillbaka till hotellet och däckade. Klockan var då halv fyra.

Dagen därpå vaknade jag vid tio, då jag kände att allt fortfarande snurrade så låg jag kvar en liten stund. Men eftersom vi var tvungna att checka ut tolv så tog jag en dusch för att vakna till. Väckte sedan älskling som stod i duschen i en halvtimme för att han mådde så dåligt.

När vi var klara så mötte vi upp Shi och Daniel och gick in till stan för att äta. Vi blev så mätta att vi gick tillbaka till deras hotell för att sova....sov i två timmar och eftersom jag och älskling skulle sova hos min bror så åkte vi dit för att hälsa på och hämta nycklar.

Fan, orkar inte berätta så detaljerat men iaf. så åkte vi och hälsade på Addes pappa efter det och åkte sedan till Connys restaurang. Va där ett tag och sedan vidare till casinot.....(igen jag vet!) Men jag gick därifrån med lite plus i kassan fast för Adde gick det inte så bra..

Vi åkte hem och sov.

Vaknade imorse och vi fick jättegoda nudlar serverade av min svägerska. Proppmätta åkte vi därifrån och mot Skene och svärmor.

Hälsade på Addes syster också, va där en stund och nu är vi påväg till Göteborg igen. Ska möta upp de andra och äta, fast jag är så mätt från nudlar fortfarande så orkar nog inte äta...sen åker älskling och resten tillbaka till Stockholm och jag fortsätter min resa mot Malmö där jag äntligen får träffa min syster och bebis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar